Achter de schermen: Repetities KIEM

Sinds mei 2019 werken Conny Janssen en de dansers aan de nieuwste grote zaal voorstelling KIEM. Fotograaf Andreas Terlaak was getuige van de eerste repetitieperiode. Het resultaat is een mooie blik achter de schermen van dans in wording. In deze serie foto’s zien we tien van de elf dansers en muzikanten die van november 2019 t/m maart 2020 zullen toeren langs maar liefst 38 steden. In oktober 2019 worden de repetities van KIEM hervat, en voegt Tu Hoang zich ook weer bij de cast.

Klik in de bovenste foto op ‘BEKIJK FOTO’S‘ voor de complete fotoserie.

Repetities van de Conny Janssen Danst voorstelling KIEM, foto gemaakt door Andreas Terlaak

Foto: Andreas Terlaak

KIEM met livemuziek
KIEM is een voorstelling over veerkracht, levensdrift en vitaliteit. Over het gevecht te willen ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen. De voorstelling – met live muziek van Budy Mokoginta en Mark Schilders – gaat op 29 november 2019 in première in Rotterdam en toert t/m 15 maart door Nederland.

Klik hier voor meer info, speeldata en tickets KIEM

‹ Terug
NL