Nu open: de webshop

Toe aan een nieuw Conny Janssen Danst t-shirt? Iemand een Conny Janssen Danst item cadeau doen? De cd met de soundtrack van INSIDE OUT vergeten te kopen tijdens de tournee? Vanaf nu kun je rustig alle items online bekijken en bezorgen wij je favoriete merchandise items thuis!

Met trots presenteren wij de nieuwe, officiële Conny Janssen Danst webshop. Voorheen kon je onze merchandise artikelen alleen bemachtigen wanneer je een voorstelling bezocht en rondsnuffelde in de mobiele Conny Janssen Danst shop. Vanaf nu is de webshop er, zodat je ieder moment van het jaar kunt shoppen bij Conny Janssen Danst! Je vult je online winkelwagen met de artikelen die je wilt en rekent ze af met iDeal of Paypal. Vervolgens kun je je bestelling binnen 5 werkdagen op de mat verwachten.

Kijk lekker rond, verzamel je favoriete items en scoor alvast je decembercadeaus.

Neem snel een kijkje in onze splinternieuwe webshop!

De dansers showen een aantal items die te koop zijn via de webshop.

‹ Terug
Meer nieuws
NL