Nu open: de webshop

Toe aan een nieuw Conny Janssen Danst t-shirt? Iemand een Conny Janssen Danst item cadeau doen? De cd met de soundtrack van BROOS vergeten te kopen tijdens de tournee? Bestel het online in onze webshop en wij bezorgen je favoriete merchandise items thuis!

In oktober opende de officiële Conny Janssen Danst webshop. Voorheen kon je onze merchandise artikelen alleen bemachtigen wanneer je een voorstelling bezocht en rondsnuffelde in de mobiele Conny Janssen Danst shop. Vanaf nu is de webshop er, zodat je ieder moment van het jaar kunt shoppen bij Conny Janssen Danst! Je vult je online winkelwagen met de artikelen die je wilt en rekent ze af met iDeal of Paypal. Vervolgens kun je je bestelling binnen 5 werkdagen op de mat verwachten.

Kijk lekker rond, verzamel je favoriete items en laat ze thuis bezorgen.

Neem snel een kijkje in onze webshop!

De dansers showen een aantal items die te koop zijn via de webshop.

‹ Terug
NL