Achter de schermen: Repetities BROOS

Sinds mei 2018 werken Conny Janssen en de dansers aan de nieuwste grote zaal voorstelling BROOS. Fotograaf Rob Hogeslag was getuige van de eerste repetitieperiode. Het resultaat is een mooie blik achter de schermen van dans in wording. In deze serie foto’s zien we slechts een deel van de cast die van januari t/m mei 2019 zal toeren langs maar liefst 46 theaters. In oktober 2018 worden de repetities van BROOS hervat, en worden nog eens vijf dansers aan de cast toegevoegd.

Repeties BROOS, juni 2018. Foto: Rob Hogeslag

BROOS is een sprankelende, fysieke voorstelling over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven. In een mozaïek van vertellingen ervaren we de hartenklop van diverse momenten in tijd. De voorstelling – met live muziek van Maartje Teussink – gaat op 18 januari 2019 in première in Rotterdam en toert t/m 11 mei door Nederland.

Klik in de foto hierboven op ‘BEKIJK FOTO’S’ voor de complete fotoserie.

Klik hier voor meer info, speeldata en tickets BROOS

‹ Terug
Meer nieuws
DANSLOKAAL 9 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 8 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 7 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 6 in beeld


lees verder »

Previews BROOS


lees verder »

NL