HOMEportraits foto #8 Adi

In de bijzondere samenwerking met de Willem de Kooning Academy is de Israelische danseres Adi Amit gefotografeerd door derdejaars studente fotografie Sabine van der Vooren. Met het thema – HOME – ging Sabine haar eigen weg en fotografeerde ze alle dansers.

De foto, die uiteindelijk gebruikt is voor Sabine’s derdejaars project, kwam tot stand na een bezoek bij Adi thuis. Bewegen geeft Adi een vertrouwd gevoel. “In dans vind ik altijd vrijheid en de mogelijkheid om mij te uiten, misschien is dat ook een vorm van thuis zijn”, aldus de danseres.

Lees hier meer over de voorstelling HOME
Lees hier meer over de samenwerking met WdKA

Danser: Adi Amit, foto: Sabine van der Vooren, gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.

Danser: Adi Amit, foto: Sabine van der Vooren, gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.

‹ Terug
NL