Muzikale toegift in Groningen, Amsterdam & Rotterdam

De live muziek in INSIDE OUT wordt met veel enthousiasme en ontroering ontvangen door het publiek. Daarom geven de musici in Groningen, Amsterdam & Rotterdam een muzikale toegift na afloop van de voorstelling.

Wie na INSIDE OUT in Groningen (za 28 maart), Amsterdam ( vr 10 & za 11 april) en Rotterdam ( za 16 mei) niet direct naar huis moet of een trein moet halen, adviseren we vooral nog even te blijven. Toetsenist Pieter de Graaf, singer-songwriter iET & gitarist Budy Mokoginta verzorgen nog een extra optreden en laten daarin hun eigen muziek horen.

– Koop hier tickets voor INSIDE OUT + muzikale toegift op za 28 maart in Groningen

– Koop hier tickets voor INSIDE OUT + muzikale toegift op vr 10 & za 11 april in Amsterdam

– Koop hier tickets voor INSIDE OUT + muzikale toegift op za 16 mei in Rotterdam

Hieronder vast en voorproefje:

Pieter de Graaf:

iET & Budy Mokoginta:

‹ Terug
NL